Jag har utvecklat en viss aversion mot reklampennor på senare dagar. Visserligen är det här troligtvis något tillfälligt som inom kort kommer att gå över. Det är ju ändå som så att jag till skillnad mot de flesta andra normalt funtade människor verkligen tycker om reklam. Hur som helst, under den senaste månaden så har jag haft en extrem otur med pennor. Jag har suttit i telefon och behövt anteckna någon viktig upplysning, siffra eller vad det nu kan vara vänt mig och rotat bland mina pennor och så har det visat sig att inte en enda av dem funkar. Sanslöst irriterande på alla sätt och vis så klart. Reklampennor var det fråga om vid samtliga, åtta, tillfällen också .Nu beror det här sannolikt på en olycklig slump och kommer nog att åter hitta tillbaka till min tidigare så positiva bild av allt reklamrelaterade men ju nu stör mig alltså en smula just på pennor med reklam.